Кирил Десподов: Искам отново трансфер в чужбина


Кирил Десподов: Искам отново трансфер в чужбина
Снимка: Lap.bg

3381 0

Футболист №1 на България за 2022 година - Кирил Десподов, сподели, че се чувства много щастлив в Лудогорец, но се надява отново да играе в чужбина. Нападателят на българския шампион се справи с конкуренцията на Илия Груев (Вердер Бремен) и Ивайло Чочев (ЦСКА 1948).

"Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре и съм щастлив. Всички видяхте какво отношение показа клубът, оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата. Искам отново трансфер в чужбина, мисля, че ми е време отново да изляза и този път се надявам да се развият по-добре нещата. Лудогорец ми е дал много през тези две години и съм много щастлив", сподели той относно евентуален трансфер в чужбина.

"Наградите ми дават мотивация и да градим с отбора – тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не знам дали могат да вдигнат трансферната цена, не съм мениджър. Всяка награда е специална, аз мисля, че всяка една такава награда ти дава повече мотивация да се развиваш – радвам се, че съм затвърдил добрата си форма, имах два месеца, в които ми беше трудно, впоследствие си възстанових формата", допълни той.

"Има подмладяване в националния отбор, искат да се изявяват, да бъдат титуляри в националния отбор – ние по-опитните ще им помагаме, националната фланелка е тежест, казвал съм го и преди, всеки трябва да поема отговорност", сподели Десподов относно състоянието на националния отбор.

А всички наградени от церемонията за "Футболист на годината" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички