Моци: Домусчиев не беше с нас в Милано, може да се е заразил в Испания


Моци: Домусчиев не беше с нас в Милано, може да се е заразил в Испания

10307 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци посочи къде, според него, се е заразил с коронавирус собственикът на клуба Кирил Домусчиев. Румънецът не се притеснява, че може да е заразен при контакт с бизнесмена, тъй като заяви, че отдавна не се е виждал с него.

"Не съм се виждал с нашия работодател отдавна. В смисъл, не сме се срещали. Знам със сигурност, че той не беше на мача с Интер в Милано. В мачовете от турнира у дома сякаш идва само брат му. Нашият работодател остава по-дълго в Испания, където има местожителство", заяви футболистът пред "Fanatik".

"Разбрах, че нещо се е случило, защото имах много пропуснати обаждания от румънски номера. Видях съобщението на нашия работодател. Съжалявам, но всичко ще бъде наред. Ние, играчите, сме в почивка, добре сме. Ние сме в Разград, а не във Варна, както казаха някои. Всички са добре, ние сме семейство, ще видим колко ще продължи този период, защото вероятно той ще бъде удължен", допълни Моци. Междувременно, в ЦСКА създадоха кампания, насочена към предпазването на феновете им. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама