Ивайло Петев: Вкарахме ситуацията, която най не миришеше на гол


Ивайло Петев: Вкарахме ситуацията, която най не миришеше на гол
Снимка: ludogorets.com

1617 0

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен "до голяма степен" от успеха за "орлите" срещу Спартак Варна. Разградчани осъществиха пълен обрат на четвъртфиналите за Купата на България и си осигуриха участие сред последните четири.

Петев не е останал доволен обаче от факта, че са били създадени толкова на брой добри положения, които са били пропиляни - най-вече през първото полувреме. Самият Петев се изрази, е ситуацията, която "най малко миришела на гол" - влязла.

"До голяма степен съм доволен, не съм доволен, че през първото полувреме създадохме 6 или 7 ситуации за гол, а накрая вкарахме ситуация, от която най не миришеше на гол, ако мога да се изразя на футболен жаргон. В една от контраатаките допуснахме изключително лек гол. Разчитахме сякаш на опонента да свърши нашата работа. От това не съм доволен и трябва да работим в тази посока.

Промените, които направихме през второто полувреме, дадоха резултат. Една великолепна ситуация с Шоу ни позволи да продължим напред. Поздравявам футболистите и продължаваме напред" - започна Петев.

Завърналият се начело на Лудогорец спациалист отбеляза играта на опонента през второто полувреме и грешните решения от неговите футболисти при ключови ситуации. Все пак завърши, че най-важното за него е какво те показват на тренировки - където трябва да дават най-доброто, на което са способни.

Най-важното, което Петев изисква от играчите на Лудогорец

"Не мога да не бъда доволен от създадените ситуации, а само от това, че не ги реализирахме. Очаквано второто полувреме Спартак се прибра, беше ни по-трудно да създаваме ситуации. Създадохме 2-3 чисти и не взехме правилното решение.

Има доста време, радващо за мен е, че всеки се труди и тренира с голям ентусиазъм. Тренировките са едно, мачовете друго. Важното за мен е да дават всичко от себе си на тренировка, резултатите сами ще дойдат" - завърши Петев.

В срещата принудително заменен бе Тодор Неделев. Какво е състоянието на Неделев и къде е проблемът за играча на Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички