Ивайло Петев говори за травмата на Тодор Неделев - знае какъв е проблемът


Ивайло Петев говори за травмата на Тодор Неделев - знае какъв е проблемът
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2260 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след победата с 2:1 над Спартак Варна. Чрез нея "орлите" се класираха за полуфиналите за Купата на България. Самият Петев призна, че Купата е еднакво важна, колкото е и първенството.

Във въпросния двубой се завърнаха след контузии Матиас Тисера и Бернард Текпетей, но Тодор Неделев бе заменен принудително. Петев сподели какъв е проблемът с него и освен това призна, че се надява Кирил Десподов да е готов още за следващата среща.

Кога Десподов ще е на линия за Лудогорец?

"Надявам се Десподов да е на разположение за следващия мач. При Тошко Неделев се получи една болка в прасеца, която той има отпреди няколко месеца. Имаме достатъчно футболисти и всеки един ще получи своя шанс" - сподели Петев.

За завършек пък бе повече от категоричен - няма никакви предпочитания за съперник на полуфиналите. До момента за там са се класирали Лудогорец и Локомотив София. ЦСКА - Черно море и Арда - ЦСКА 1948 са другите две двойки, които ще определят последните полуфиналисти.

"Най-важното за мен е всеки футболист да показва защо е в Лудогорец. За мен и първенството, и Купата са еднакво важни. Знаете положението с Купата в последно време. Нямам предпочитам съперник за полуфинала, това е жребий" - призна още Петев.

Какво сподели пък неговият колега Димитър Димитров-Херо след болезненото отпадане за Спартак от Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички