Ивайло Петев: Киро Десподов по-добре да тренира, щях да съм доволен на нормална пауза


Ивайло Петев: Киро Десподов по-добре да тренира, щях да съм доволен на нормална пауза
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

18644 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, сподели мнението си след успеха с 3:0 над Локомотив Пловдив по време на контрола в Банско. Специалистът не бе впечатлен от представянето на футболистите си и коментира куп теми. 

Специалистът засегна и здравословното състояние на някои от офанзивните футболисти на клуба, сред които Спас Делев и Кирил Десподов. Той обясни дали може да се стигне до изходящи трансфери, както и дали е достатъчно времето за подготовка. 

Мнението на Петев

"Този мач бе по-добър от предния чисто игрово и това беше нашата идея. Не мисля, че сме изиграли някакъв страхотен мач, но ако съпоставя първия и втория - този беше по-добър, имахме повече ситуации. За мен е радващо, че днес бяхме по-добри от предишния мач. Следващия трябва да бъдем по-добри от днес.

Спас Делев искаше да играе 20-30 минути и ги получи. За Киро Десподов прецених, че е по-добре да остане и да тренира, за да е готов за официалните срещи.

Изходящ трансфер? Всичко е възможно.

Дали паузата е къса или дълга, такава е програмата на УЕФА и ние трябва да се подготвим. Аз бих бил по-доволен, ако тя бе нормална", категоричен бе специалистът след успеха с 3:0 над "смърфовете".

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички