"Длъжни сме да победим": Петев коментира Балкани и посочи защо смята, че тимът се развива в добра насока


"Длъжни сме да победим": Петев коментира Балкани и посочи защо смята, че тимът се развива в добра насока
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2350 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира жребия на отбора за първия квалификационен кръг в Шампионска лига. "Орлите" ще се изправят срещу шампиона на Косово Балкани, а наставникът вярва, че съперникът се развива в добра насока.

Той отбеляза, че футболът в Косово се подобрява и на национално, и на клубно ниво. Освен това напомни, че през миналия сезон Балкани игра в груповата фаза на Лигата на конференциите.

"Жребият отреди да играем с Балкани и ние го приемаме. Футболът в Косово бележи възход, както на клубно, така и на национално ниво. Не трябва да има и грам подценяване в предстоящите мачове. Балкани е участвал в групите на Лигата на конференциите миналия сезон, което означава, че отборът се развива в позитивна посока.

Но ние имаме цели в Шампионската лига и ще ги преследваме. Първият съперник е Балкани и ние сме длъжни да го преодолеем" - сподели Петев пред клубния сайт на разградчани. Междувременно Лудогорец обяви и първи трансфер - играч, изправял се срещу "орлите" на няколко пъти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички