Напуска ли Младен Кръстаич националния отбор, за да наследи Ивайло Петев? Отговорът на БФС


Напуска ли Младен Кръстаич националния отбор, за да наследи Ивайло Петев? Отговорът на БФС
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

7584 0

Националният селекционер на България по футбол - Младен Кръстаич, не планира да напусне тима, за да се насочи към този на Босна и Херцеговина.

Информациите

В четвъртък медиите "гръмнаха" с новината, че специалистът обмисля да приеме получена от отбора на "драконите" оферта да замени сегашния наставник Фарук Хаджибегич. Слуховете твърдяха, че тамошното ръководство не е доволно от представянето на тима и е видяло перфектната алтернатива в лицето на Кръстаич.

Отговорът

Не така обаче стоят нещата реално. Това става ясно от думи на член на Българския футболен съюз. Пред "БГНЕС" той споделя, че появилите се в Сърбия информации за подобен ход не отговарят на истината.

"Няма нищо вярно в написаното. Поне ние не сме информирани за подобна развръзка. При това, новината идва от жълто издание. Младен Кръстаич продължава да води националния отбор на България", коментират от БФС по повода.

Националите при Кръстаич

Сърбинът застана начело на "лъвовете" през миналата година. От неговия договор остават още около 12 месеца. Към момента под негово ръководство отборът има записани 3 победи, 3 равенства и 2 загуби. В своята група на квалификациите за Евро 2024 г. пък България заема предпоследното 4-о място с 2 точки в актива си.

Последната си среща "трикольорите" завършиха наравно срещу Сърбия. Какво впечатление от постигнатото до момента сподели след нея специалистът?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички