Лудогорец с класика срещу Локомотив Пловдив, аржентинец вкара 2 гола


Лудогорец с класика срещу Локомотив Пловдив, аржентинец вкара 2 гола
Снимка: Getty Images

2411 0

Отборът на Лудогорец записа класическа победа над Локомотив Пловдив с 3:0 в приятелски мач, който се изигра в Банско в днешния 26-и юни.

26-годишният аржентинец Матиас Тисера бе автор на първите две попадения, а третото бе дело на 25-годишния бразилец Педро Нареси.

"Орлите" излязоха напред в резултата още в десетата минута, когато Марсел Хайстер комбинира с Доминик Янков, а той финтира защитник на "смърфовете" до аутлинията и след това пусна пас към Тисера, който бе с гръб към вратата, но се обърна и прати топката в мрежата на Динко Хоркаш за 1:0.

В 25-ата авансът на Лудогорец бе удвоен - Матиас Тисера се възползва от груба грешка в защитата на Локомотив и матира Хоркаш за втори път - 2:0. В 31-вата аржентинецът можеше да запише и хеттрик, след като излезе сам срещу вратаря, но тръгна да го прехвърля, а стражът първо докосна топката и след това успя да я настигне, преди тя да премине голлинията му. 

Крайното 3:0 бе оформено около пет минути след началото на второто полувреме - Рай Нашименто центрира в наказателно поле, а там Илкер Будинов отклони с глава към Тодор Неделев. Бившият играч на Ботев Пловдив си освободи пространство с финт и пусна пас на празна врата към Педро Нареси, който завърши атаката без проблем.

*Това бе втора контрола за Лудогорец (след 1:0 срещу Марек на 22-ри юни), докато за Локомотив това бе първа предсезонна проверка!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - УЕФА внесе яснота около старта на Лудогорец в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички