Ивайло Петев: ЦСКА 1948 можеше и да ни победи, теренът не е оправдание


Ивайло Петев: ЦСКА 1948 можеше и да ни победи, теренът не е оправдание
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

5450 0

Старши треньора на Лудогорец Ивайлов Петев говори след разочароващото за отбора равенство с ЦСКА 1948 - 2:2. Специалистът призна, че грешката е изцяло на "орлите", като няколко пъти подчерта, че отборът е допуснал "изключително груби грешки" при головете на съперника.

Защо Лудогорец не победи ЦСКА 1948?

"Естествено, че точката е равностойна на загуба. Виновниците сме само ние. И при двете ситуации, в които получихме голове, изключително груби грешки. Ествествено, че очаквахме мачът да е такъв, какъвто беше. Отбелязахме два гола, не съхранихме предимството, разочаровани сме. Действахме изключително лошо при ситуациите за гол.

Теренът бе еднакъв и за двата отбора, няма оправдания, грешките можем да търсим само в нас. Трябва да ги минимизираме последните два мача. Лошото е, че във всеки един мач получаваме елементарни голове. Не можем да върнем нищо, мачът е в миналото. Остава да си направим анализ и да изглеждаме по-убедително в оставащите два мача.

Знаехме, че този мач ще е коренно различен. Подходихме максимално добре. Различното в ситуациите при двата гола бе, че действахме изключително лошо. И във финала имахме доста ситуации, и днес, варахме два гола, но не можем да получаваме такива. Можехме и да загубим в края, защото опонентът имаше чиста ситуация в края" - започна Петев.

Какво очаква Лудогорец срещу Левски?

"Всеки един мач е тежък, няма лесни. Най-важното е и в двата мача да победим, нямаме друго решение. Очаквам труден мач с Левски. Може би, Левски се намира в добро игрово състояние, знаем, че няма да ни е лесно. Трябва да коригираме грешките от днес, от предните мачове, защото имаше такива, в които с една-две атаки получавахме гол. Надявам се във фаза защита да сме доста по-убедителни" - сподели още наставникът. Въпреки взетата точка пък треньорът на ЦСКА 1948 не смята, че дебютът му срещу Лудогорец е бил успешен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички