Рибарски е категоричен: Със сигурност не е успешен дебют, радвам се на резултата въпреки многото коментари


Рибарски е категоричен: Със сигурност не е успешен дебют, радвам се на резултата въпреки многото коментари
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2011 0

Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски, който записа дебют начело на представителния тим, говори след равенството с Лудогорец (2:2) от 33-тия кръг на Първа лига.

Мнението на Рибарски

"Със сигурност не считам дебюта за успешен, след като не сме победили. Трудно беше след изгубения финал да вдигнем момчетата, със сигурност резултатът доста им повлия. Поздравявам момчетата за играта на този тежък терен.

Със сигурност на първо място исках да видя борба и желание. Твърде малко са два дни за каквато и да е тактическа промяна. Искахме да подобрим пресирането, скоростта, най-вече поведението на отбора в атака и защита. Промениха се плановете с оглед на терена, радвам се, че извлякохме такъв резултат въпреки многото коментари. За пореден път доказахме, че честта и феърплея за нас са всичко.

Загуба на концентрация доведе до головете. Неща, които се надявам с времето да изчистим. Или поне в оставащите два мача. За съжаление, когато опитваме линията на защита да е по-високо, отбор като Лудогорец винаги намира празните пространства. Днес нямаше как да се защитаваме дълбоко, след като ни повеждаха.

Моментът със сигурност не е от най-предпочитаните за когото и да е като треньор. Най-важното беше да поговорим с тях, да си кажем някои от грешките, повече ги показахме, отколкото ги тренирахме. Искам да поздравя Тодор Янчев и неговия екип за свършената работа.

Разбира се, че е застрашено третото място, има директно конкуренти. Поставил съм си за цел да вземем максимален брой точки в трите мача. До края ще преследваме с всички сили останалите точки.

Знам какъв мач ще бъде с ЦСКА. Гледаме нашите цели, не ни засяга битката между първия и втория, докато не сме замесени в нея", категоричен бе специалистът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички