Има конкретна оферта за Кирил Десподов, но не откъдето се надява


Има конкретна оферта за Кирил Десподов, но не откъдето се надява
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

3061 0

Избраният за най-добър футболист за 2021-ва година Кирил Десподов несъмнено е един от българските играчи, които предизвикват най-сериозен интерес за чуждестранните клубове. Лудогорец пък би бил склонен да се раздели със звездата си, ако получи достатъчно сериозна оферта.

Самият Десподов би искал трансфер в чужбина, но се надява на такъв в някое от най-силните европейски първенства, където би получил повече внимание от грандовете. Оказва се, че вече има оферта за българина, но тя не е точно това, на което се надява.

Специализираният в Турция портал за трансфери Nexus Sport информира, че Истанбул Башакшехир е направил официална оферта за Кирил Десподов към неговия клуб Лудогорец. Турският тим продаде в Трабзонспор Един Вишча и въпреки че привлече един флангови играч (Сердар Гюрлер от Коняспор), търси още такива.

Към момента Истанбул Башакшехир е на седмата позиция във временното класиране. Отборът има 34 точки от 21 срещи и се намира на 1 пункт от топ 4 и местата в Европа, а дори е с двубой по-малко от отбора на четвъртото място - Аланияспор. С мач по-малко е и от всеки отбор пред него, а изключение прави само вторият Коняспор.

Кирил Десподов към момента е в Турция, където се готви с Лудогорец. Той се отчете с две асистенции за равенството на "орлите" в приятелската среща срещу Волфсбергер (3:3). След мача обаче Десподов бе критичен и призна, че Лудогорец няма как да е доволен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички