Кирил Десподов: Благодаря на журналистите и собствениците на Лудогорец


Кирил Десподов: Благодаря на журналистите и собствениците на Лудогорец
Снимка: cska.bg

2253 0

Футболистът на годината за 2021-а година на България - Кирил Десподов, оцени високо гласуването на журналистите и им благодари за вота към него. 

Десподов става за втори път Футболист на България, след като през 2018-а година взе приза, но тогава играеше за ЦСКА, а не за Лудогорец. Крилото от Кресна изрази признателността си към собствениците и ръководителите на Лудогорец.

„Много съм щастлив и благодаря на всички журналисти, които оцениха представянето ми през годината. Да получа признание от журналистите е важно за мен и моята тежест, но го приемам като отговорност. Искам да благодаря на моето семейство за добрите и лошите моменти, защото тогава са с мен. Благодаря на собствениците на Лудогорец, ръководството на клуба и всички треньори, с които съм работил навсякъде. Без моите колеги е невъзможно да спечеля тази награда. Футболът е феномен, който трябва да обединява хората“.

„Нормално е да са разочаровани, както каза Йомов – никой не обича да е трети. Искам специално да поздравя Камбуров за рекорда, който постави през 2021-а година и мисля, че получава респект от всички хора в България. Поздравявам и Георги Йомов и се надявам от тяхна страна да получа същото спортсменство. Надявам се през 2022 всичко да е окей, да няма контузии и моята мечта е да играя в Шампионска лига, така че се надявам през тази година да влезем в групите на ШЛ с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички