Кирил Десподов: Лудогорец няма как да е доволен, ако не е победил


Кирил Десподов: Лудогорец няма как да е доволен, ако не е победил
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1446 0

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след равенството с австрийския Волфсбергер в контролна среща. Десподов се отчете с две асистенции в края на мача, с които "орлите" избегнаха загубата.

"Няма как да сме доволни, ако не сме победили. Показахме характер второто полувреме и много голямо желание за победа. Не ни достигна малко. Изпуснахме ситуации. Трябва да похвалим и момчетата от първото полувреме - и те се раздадоха.

Играх 10 месеца в Австрия и знам какво е първенството. Играл съм срещу този отбор три пъти, така че бях подготвен. Добре са тактически, тичат много момчетата, раздават се.

Добро центриране от моя страна, но и много добро завършване от Ихинио Марин. Перфектния тайминг намерихме. Ще се радвам да имам още такива асистенции. Без тренировки няма как да се получат нещата.

Мисля, че новите момчета влизат доста добре в лагера. Опитваме се по най-добрия начин да ги въведем в колектива, да им обясним за нашата игра, нашия манталитет. Те са добри футболисти", сподели Кирил Десподов.

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе критичен след равенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички