Шимунджа "чисти" половин отбор на Лудогорец заради "пресищане"?


Шимунджа "чисти" половин отбор на Лудогорец заради "пресищане"?
Снимка: ludogorets.com

9770 0

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа има намерението да обнови сериозно състава на своя тим. За целта той е готов да се раздели с половин отбор през зимната пауза, съобщава "България Днес", позовавайки се на свои източници в клуба.

Според тях в отбора има пресищане от успехи - тимът е 10-кратен шампион на България без прекъсване. Словенският треньор иска да наложи нови футболисти, които тепърва да се доказват, и да засили конкуренцията в състава.

Според изданието тази планувана чистка може да засегне защитника Жонатан Икоко, халфа Вандерсон, крилата Мавис Чибота и Дорин Ротариу, както и нападателят Пиерос Сотириу. Към тях може да се присъедини и звездата Кирил Десподов, но за него клубът иска 5 милиона евро и това може да наложи оставането му в отбора.

Тази зима Лудогорец привлече трима нови футболисти в лицето на нападателя Спас Делев, крилото Рик Джонатан и защитника Жан Карничник. От началото на годината "орлите" са свързвани с различни футболисти, като изглежда, че са най-близо до нов нападател (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички