Героят на Лудогорец в мача срещу Балкани: Това е само началото, не сме приключили


Героят на Лудогорец в мача срещу Балкани: Това е само началото, не сме приключили
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2447 0

Лудогорец обърна развоя срещу Балкани от първия квалификационен кръг в Шампионска лига. "Орлите" загубиха първата среща с 0:2, но спечелиха реванша на "Хювефарма Арена" в Разград с разгромното 4:0.

Един от героите сред футболистите на Ивайло Петев несъмнено бе Бернард Текпетей. Този път бившият футболист на Шалке 04 започна като титуляр и се отблагодари за това с две попадения още през първото полувреме, с което и авансът на шампиона на Косово бе заличен. След срещата Текпетей сподели, че това е само началото.

"Наистина много искахме да спечели, защото искахме да сме в следващия кръг. Рецептата бе усърдната работа, трябваше да променим отношението ни, както и показаното на терена. Сега всички са доволни. За мен това е самото началото, у дома знаем как да печелим. Не сме приключили още, трябва да сме концентрирани. Просто трябва да играем нашия футбол и да вярваме в него. Аз вярвах, че мога да вкарам, вярвах и в отбора. Имаме нужния дух, имаме и настроението. Моите голове помогнаха, но другите имаха не по-малки заслуги. Спечелихме като отбор.

Днес играх и вкарах два гола, не трябва да спирам, трябва да продължавам още и още. Трябва да вкарвам и да помагам на отбора, за да постигаме целите си. Първия мач го гледах и не бях щастлив от случилото се, сега нещата са по различен начин. Обсъдихме всички проблеми и си казахме как трябва да играем.

Засега не искам да говоря за бъдещето си. Има оферти и интерес към мен, но засега искам да помогна на отбора да постигне целите си" - сподели той пред "Диема спорт". Неговият колега Кирил Десподов също бе изключително щастлив, като изръси и няколко бисера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички