Кирил Десподов: Това, което сме си го направили, сме си го направили ние


Кирил Десподов: Това, което сме си го направили, сме си го направили ние
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4946 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов остана много доволен след категоричния успех с 4:0 над Балкани в мача-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионска лига. По този начин "орлите" продължиха напред въпреки изоставането с две попадения след първия мач в Прищина.

Десподов показа голямо самочувствие след разгрома за Лудогорец над Балкани

Десподов се изказа срещу критиците, като посочи, че отборът е затворил усти и е показал лице, каквото "заслужава да показва". Той посочи и че това е доказателство, че не са били говорени празни приказки.

"Резултатът бе тежък, трябваше да върнем три гола, за да продължим напред. Продължихме напред, явно не сме говорили празни приказки след мача с Балкани. Всяко начало е тежко, за съжаление на доста критици в България, Лудогорец успя да покаже лицето, което заслужава да показва в мачовете.

Много се надявам сега да се пише, че Лудогорец е показал на Балкани как се играе футбол, а не както пишеха преди, че Балкани е показал на нас. Мисля, че затворихме доста усти. Това казах на момчетата - това, което сме си го направили, сме си го направили ние. Този срам, който последните два мача изпитахме, само ние можехме да излезем от тази ситуация и се радвам, че се справихме по този начин" - започна Десподов.

За финал капитанът на българския шампион подчерта, че грешката е поправена и че е бил сигурен предварително, че тимът може да вкара повече от три попадения в днешния сблъсък.

"Определено имаше напрежение, нормално е, когато има негативни резултати, да има притеснение. Има доста класа в тази съблекалня. Отборът има качествата да вкара повече от три гола, казах го на пресконференцията, показахме го. Ние не изпадаме в крайности, явно други изпадат в крайности след два слаби мача на старта. Поправихме си грешката. Надявам се оттук нашият върховен път да тръгне напред.

Не трябва да влизаме отпуснато в мачовете, никой отбор не е за подценяване. Балкани има добри футболисти, може да играе футбол. Стига за страдание ме питахте, радваме се на победата" - завърши той за "Диема спорт".

А как и защо Лудогорец - Балкани бе сравнен с финала на Световното първенство и момент от Аржентина - Франция (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички