Липсата на Тиаго, 4 месеца "цветя и рози" и доволен Петев: Всеки трябва да изпита загуба, лесно няма да има


Липсата на Тиаго, 4 месеца "цветя и рози" и доволен Петев: Всеки трябва да изпита загуба, лесно няма да има
Снимка: ludogorets.com

2596 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, сподели мнението си след разгрома над Балкани с 4:0. До него се стигна само седмица след неочакваното поражение с 0:2 в Прищина, след което остнаха сериозни съмнения около силите на "орлите".

Сега обаче специалистът продължава да вярва в големите цели на 12-кратния шампион. Самият той за първи път елиминира съперник в Европа с родния клуб.

Наставникът отчете, че поражението по-рано във визитата е било като "урок" за играчите му, с които през изминалата седмица са били проведени куп разговори по темата.  

Мнението на Петев

"Поздравявам играчите и публиката за представянето им до последната минута. Напълно заслужихме да вкараме 4 гола и да се класираме. Доминирахме през цялото време. Преследвахме по-голямото спокойствие, отново поздравления. 

Без характер и енергия нищо не се получава. През последните дни имахме много разговори с играчите. Всички те са разбрали какво се иска от тях. 

Планиран ход бе този в защита. Видяхте, че уцелихме момента, когато Балкани пусна двама нападатели и освен една диагонална топка - друго не успяха да постигнат. След 4 гола и толкова много ситуации - не може да искам повече. 

Всеки играч трябва да разбере, че когато получи шанс - трябва да даде максимума от себе си. Като треньор няма да допусна по-различна ситуация. Получихме спад, след като 4 месеца при нас всичко бе "цветя и рози". Всеки трябва да изпита на кожата си какво е да загуби. 

Сега се концентрираме върху следващия мач. 

Миналата година с Тиаго се борихме до последния кръг за титлата. Сега без него трябва да се подсилим. Трябва максимално бързо да адаптираме Дуа. Имаме една добра група момчета, които ще го приемат добре. 

Лесно няма да има. Всеки мач трябва да подхождаме като днес", категоричен бе Петев след успеха над Балкани. 

Вижте ключовия гол, който доближи Лудогорец до следващия кръг на Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички