Лудогорец - Балкани като... Аржентина - Франция: Сравниха емблематичен момент от Световното с мача на "орлите" (ВИДЕО)


Лудогорец - Балкани като... Аржентина - Франция: Сравниха емблематичен момент от Световното с мача на "орлите" (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3557 0

Лудогорец показа съвсем различно лице срещу шампиона на Косово Балкани през първото полувреме от втория им сблъсък. Както е известно, "орлите" допуснаха сензационно поражение с 0:2 в първия мач от първия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Ивайло Петев и компания влязоха в реванша в Разград на "Хювефарма Арена" с пасив от две попадения, но той бе заличен след първите 45 минути игра, след като Бернард Текпетей се отличи с два гола.

Вторият падна в последната секунда от редовните 45 минути на първата част, но изравнителният гол можеше да дойде и далеч по-рано. Матиас Тисера пропусна в началото на срещата сам срещу противниковия вратар Количи.

Тогава стражът се реваншира за грубата си грешка при първия гол и се отличи с отлична намеса с крак. Любопитното е, че косоварското издание Ligsport сравни тази му намеса с ключова такава от финала на Световното първенство по футбол.

През декември месец миналата година в големия мач Емилиано Мартинес спаси бъдещия световен първенец Аржентина по приказен начин в последните секунди. Тогава той отрази с крак удар на Коло Муани, който можете да си припомните чрез кадрите по-долу в материала.

Всичко за мача от Шампионска лига Лудогорец - Балкани (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички