Генчев: Лудогорец и Левски са най-добрите отбори в България в момента


Генчев: Лудогорец и Левски са най-добрите отбори в България в момента
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2892 0

Любопитно изказване направи бившият треньор на Лудогорец Станислав Генчев по повод предстоящия двубой срещу Левски в кръга от Първа лига. Генчев е бивш футболист и на "сините", и на "орлите".

"Левски и Лудогорец са двата най-добри отбора в България в момента. Очаквам да стане хубав мач. Прогнозирам, че ще видим атрактивен футбол и повече голове. Лудогорец е безспорният фаворит. Първо, че е домакин в мача, второ, че е по-опитният отбор, шампион на България. Левски обаче показва завидно израстване. Освен това ще има голяма подкрепа, тъй като се очакват доста "сини" фенове в Разград. Ще бъде истински празник", заяви треньорът пред "България Днес".

Според Генчев Лудогорец отново ще спечели титлата в Първа лига. "Победата им във Враца беше шампионска. Ключов момент от първенството, който отвори преднина от 6 точки пред ЦСКА. Това до голяма степен вдъхва увереност в състава на Лудогорец, както и голямо разочарование в редиците на ЦСКА. Всичко е възможно до края, но моето мнение е, че Лудогорец ще стане шампион за 11-и пореден път", споделя той.

"За българския футбол е добре да има силен Левски. Надявам се отборът да успее да се класира за евротурнирите. Има реален шанс и за третото място в първенството", каза още бившият футболист на "сините", който е играл за България под ръководството на Станимир Стоилов. Ето кои двама футболисти бърза да уреди за мача с Левски разградският клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички