Ники Михайлов атакува Бербатов и коментира войната в Украйна


Ники Михайлов атакува Бербатов и коментира войната в Украйна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3942 0

Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в Българския футболен съюз няма. Мнението изрази вратарят на Левски Николай Михайлов, който взе отношение и за войната в Украйна в специално интервю за БНТ.

„Битка не виждам. Виждам някакви хора, които водят негативна кампания. По принцип знам, че кампаниите се водят по 2-4 седмици, а тук кампанията се води повече от година. Не знам. Както виждаш, нищо не се е променило. Винаги ще има хора, които одобряват работата и такива, които не одобряват. В крайна сметка, виждаш в каква държава живеем“, сподели Николай Михайлов.

Стражът коментира случващото се в Украйна и военните действия в страната. Той апелира за позитивно отношение към живота. „Нека се съсредоточим върху хубавите неща в живота, защото виж какво се случва, тук, не много далече от нас – през 2022 година да има войни, да воюват. Акълът ми не го побира, като видиш кадрите, и става много жалко."

"Да говорим за конгрес, за извънреден конгрес, цялото нещо почва да ми се разводнява. Нека да гледаме положително, всички да бъдем здрави, това, което се случва, да приключи час по-скоро, защото виждате къде се намират много невинни хора“, каза още вратарят на Левски.

Бивш защитник на Левски обаче смята, че Борислав Михайлов плаши клубовете в задкулисна кампания, в която участва и Гонзо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички