Футболният мениджър Николай Жейнов се подигра с новия "българин" в състава на Лудогорец


Футболният мениджър Николай Жейнов се подигра с новия "българин" в състава на Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2579 0

Известният футболен мениджър - Николай Жейнов, коментира с доза хумор новия натурализиран играч на Лудогорец Бернадрд Текпетей. Ганаецът изненадващо се сдоби с български паспорт, за да не засяга квотата за чужденци извън Европейския съюз. 

"Честито на новоизлюпения българин Бърнард от Гана. Нямам съмнения, че има нещо незаконно, но пак ми става малко тъжно за школата на Лудогорец, която постига толкова много успехи, но отново не съумява да наложи играчи в първия отбор.

След като не се произвеждат достойни за "А" отбора на Лудогорец българи, защо да не се побългарят чужденци като поиграят година-две по нашите стадиони. Чудя се дали, ако решат например Ботев (Враца) или Берое или дори Левски могат да направят същото. Така или иначе - добре дошъл на Текпетей към бандата на Ренан, Марселиньо, Сисиньо, Натанаел, Джонатан Кафу, Жуниор Кишада, Жуниор Кайсара, Шоко, Мишел Платини, Игор Пластун, Вандерсон и Алекс Сантана.

Сигурно пропускам някой, но при толкова много имена, надявам се да ми е простено", написа Жейнов в своя "Фейсбук" профил.

24-годишното крило все пак няма да може да се състезава за националния отбор. За да го направи, той трябва да има натрупани минимум 5 години по българските терени. Към момента има едва 2.

Ето при какво условие Текпетей може да напусне Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички