Игор Пластун: В Лудогорец винаги говорим за победите


Игор Пластун: В Лудогорец винаги говорим за победите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2326 0

Лудогорец постигна нелек успех срещу втородивизионния БВ (Линц) от Австрия с 1:0. Защитата на разградчани бе непробиваема за противника, който не съумя да отвърне на удара. Един от бранителите на "зелените" - Игор Пластун, сподели, че топлото време е изморило изключително много него и съотборниците му.

"Беше много трудно, защото виждате, че времето е много топло. Свършихме желаната работа. Не играхме толкова добре, колкото ни се искаше, но работим изключително усърдно по време на тренировките. Добре е да имаш двубои като този. Днес беше много трудно за нас, но свършихме нашата работа", заяви 31-годишният украинец.

Трябва да мислим какво можем да направим повече и да работим сега, за да сме в по-добро състояние по време на сезона. В Лудогорец винаги говорим за победите. От утре отново започваме да тренираме здраво, след което имаме още един мач.

Нормално е в този период да сме изморени. През първото полувреме ни натискаха и бяхме подложени на напрежение. Австрийските отбори са такива, те са много мощни. Краката ни тежаха, но като футболисти имахме своите добри моменти. И те можеха да реализират, имахме късмет", допълни още той.

Ето какво сподели и наставникът на разградчани Анте Шимунджа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички