37-годишният Козмин Моци ще рестартира футболната си кариера?


37-годишният Козмин Моци ще рестартира футболната си кариера?
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

7110 0

Легендарният защитник на Лудогорец - Козмин Моци, прекрати кариерата си в края на сезон 2020/21, но сега обмисля завръщане на терена, пишат в Румъния.

37-годишният технически директор на "орлите" заяви пред "Orange Sport", че не е тренирал от 1 година, но ако може - би помогнал на един от бившите си клубове. Става въпрос за Динамо Букурещ, който за първи път в 74-годишната си история изпадна от Елита на страната:

"Не знам дали бих могъл, но така мисля. Не съм тренирал от година, но ако мога да помогна, бих започнал отново. В Динамо трябва да се направи сериозен проект, трябва да знаем от самото начало какво правим, как го правим, къде го правим и с кого го правим".

"Моето мнение е, че ако тръгнем от четвърта дивизия, мисля, че ще има хора, които ще подкрепят финансово отбора, ще има играчи на Динамо, които ще дойдат на помощ. А защо не, докато Динамо не стигне отново Първа лига, дай Боже и да имаме нов стадион. И така проектът и името на Динамо биха били много по-привлекателни за определени инвеститори", каза още Моци по отношение на закъсалия румънски гранд.

Лудогорец - Гройтер Фюрт по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички