Шокиращо: ЦСКА не знае къде е Жорди Кайседо, клубът ще си търси правата по законов ред


Шокиращо: ЦСКА не знае къде е Жорди Кайседо, клубът ще си търси правата по законов ред
Снимка: Cska.bg

2612 0

Ръководството на ЦСКА реши да опровергае появилите се по-рано днес, 23 юни, информации, че в офисите на стадион "Българска армия" е пристигнала колосална оферта за Жорди Кайседо.

"Червените" написаха пост в социалните мрежи, в който всичко това категорично се отрича, но от друга страна клубът съобщава на своите фенове, че не може да открие еквадорския нападател и няма идея къде се намира той в момента.

Допълва се още, че това е поредният случай, при който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно с ЦСКА. Двамата са изчезнали "без обяснение", а "армейците" заявяват, че са длъжни да си търсят правата по законов ред. 

Ето какво гласи публикацията на "червените":

"Във връзка със зачестилите непотвърдени данни за бъдещето на Кайседо, бихме искали да внесем официална яснота по казуса.

1. В ЦСКА не е постъпвала оферта или запитване за закупуването на нападателя от мексиканския „Тигрес”. Такъв трансфер никога не е бил на масата.

2. Към момента нямаме информация за това къде се намира футболистът. Кайседо получи виза и билет за Австрия, където днес трябваше да се присъедини към лагера на съотборниците си. В последствие разбрахме, че нападателят изобщо не се е качил на самолета. Веднага беше потърсен и в дома му, но и там не беше открит. В момента продължаваме да нямаме връзка с играча.

3. Това е поредният случай, в който Кайседо и мениджърът му постъпват некоректно към ЦСКА. След като нарушиха конфиденциалността на договора, не дадоха коректна информация за причината за забавянето на играча при прибирането му в София и сега, най-грубо казано, просто изчезнаха без обяснение, сме длъжни да търсим правата си по законов ред.

Желанието на клуба беше да запази голмайстора си за предстоящия сезон и да не позволи гръбнакът на тима да бъде разпродаден, а само подсилен от няколко нови попълнения. Непрофесионалното отношение на Кайседо към работата му ни поставя в непредвидена ситуация, от която вече търсим спешни и правилни мерки да излезем".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички