Звезда на Лудогорец разкри, че може да бъде продаден при едно определено условие


Звезда на Лудогорец разкри, че може да бъде продаден при едно определено условие
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2476 0

Атакуващият футболист на Лудогорец Бернард Текпетей загатна, че може да напусне Разград при едно определено условие. В интервю за "footballghana", той разкри, че клубът го е уведомил, че има интерес към него, но иска да го задържи, за да помогне при атаката на групите на Шампионска лига:

"Говорих с хора от клуба, когато сезон 2021/22 приключи. Те ме информираха, че към мен се е появил интерес от други клубове, защото имах много силен завършек на кампанията. Не виждам обаче как от Лудогорец ще ми позволят да си тръгна, защото амбициите са за влизане в групите на Шампионската лига".

24-годишният Бернард Текпетей действително направи силен сезон в Първа лига, изигравайки 19 мача, в които отбеляза 7 гола и добави още 6 асистенции на сметката си. Ганаецът обаче добави, че ако "орлите" не успеят да влязат в ШЛ, то тогава може и да се стигне до негов трансфер:

"На базата на разговорите, които водехме, Лудогорец иска да им помогна в евротурнирите. Ако обаче не успеем да достигнем до груповата фаза на Шампионската лига, те може и да "ми вземат парите и да ме продадат". Аз няма да прибързвам с решение за трансфер. В момента всичко в Лудогорец, както и евроучастието ме устройват. Ще напусна Лудогорец само ако интерес прояви топ отбор, който ще ми подхожда".

*Текпетей има договор с 11-кратния шампион на България до 30 юни 2024 година, а цената му е около 2 милиона евро!

Вижте още: Заформя се хаос около финала за Суперкупата на България между Лудогорец и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички