Аякс - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лига Европа?


Аякс - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лига Европа?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5359 0

Българският шампион Лудогорец излиза в мач реванш от плейофите за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Както е добре известно, там съперник е един от най-успешните отбори в Европа - Аякс. Първата среща бе на стадион "Хювефарма Арена" в Разград и завърши при категоричното 4:1 за нидерландците.

В герой за Аякс в онази среща се превърна Мохамед Кудус, който реализира хеттрик. Веднага след срещата той призна, че това е бил последният му мач за нидерландския гранд, а в неделя (27.08) трансферът му в Уест Хем стана официален.

От какво имат нужда футболистите на Ивайло Петев? Поне три попадения, ако приемем, че са безответни. "Орлите" редуват колебливи и силни мачове, но когато печелят, определено го правят мощно през тази кампания.

Във всички турнири те имат общо шест победи. Във въпросните шест сблъсъка разградчани са отбелязали общо внушителните... 27 попадения, което прави средно по над четири на мач. Два от тези успеха са в Европа - 4:0 над Балкани и 5:1 над Астана.

Аякс обаче все още няма загуба през новата кампания. Нидерландците записаха две победи и едно равенство. Прави впечатление обаче, че във всеки дуел те инкасираха попадение в собствената си врата. Головата разлика от трите им срещи е 10:4.

Къде да гледаме Аякс - Лудогорец от Лига Европа?

Реваншът между двата отбора ще се състои на митичния стадион "Йохан Кройф Арена", като бе поверен за ръководене на 39-годишния словак Иван Кружлиак. Срещата ще започне днес (31.08) в 21:00 часа българско време. Тя ще бъде излъчена пряко по "Диема спорт 3". Освен това ще можете да следите реванша от плейофите за групите на Лига Европа Аякс - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички