Ивайло Петев преди гостуването на Аякс: Не трябва да се притесняваме, че срещу нас стои голям отбор


Ивайло Петев преди гостуването на Аякс: Не трябва да се притесняваме, че срещу нас стои голям отбор
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2568 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, даде официална пресконференция преди реванша с Аякс от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа на "Йохан Кройф Арена" в Амстердам. Българският специалист заяви, че има оптимизъм в него и вярва, че "орлите" могат да се представят добре.

Встъпителни думи за Петър Хубчев

"По-нестандартно ще започнем. Оторизиран съм от нашия клуб, първо, да пожелая кураж на Петър Хубчев. И лично аз - като негов приятел, му пожелавам от сърце и душа да прекрачи най-голямото препятствие в живота си и да се възстанови от коварната болест", започна Петев.

Какво иска да види Петев?

"За мен е важно да изглеждаме по начина по който изглеждахме второто полувреме в Разград. Това ще искам от първата минута, атмосферата ще е невероятна. Аз ще искам от нашите играчи да играят по начина, по който играха през втората част. За всеки един от нас това може да е шанс в живота. Надявам се да изглеждаме убедително".

Мотивацията на Лудогорец

"Противникът сам по себе си е мотивиращ, така че, да, и резултатът е такъв. Не можем да върнем нищо. Трябва да изглеждаме като отбор, да направим добър мач и за всяка една ситуация - да я развиваме и да отбележим гол. Най-важното е да излезем и да играем с голяма доза самочувствие и да не се притесняваме, че срещу нас стои голям отбор".

Здравословното състояние на футболистите и победата над Берое

"Болежки е нормално да има, но някои да липсва за утре заради проблеми - надявам се да няма. Всички, които са с нас ще са на разположение за утре. Относно победата, която мина, мачът не беше лош, вкарахме 5 гола, всяка победа дава самочувствие. Ние имахме в първия двубой 4 положения, в които не успяхме да отбележим, ако го бяхме направили разликата щеше да е малка. Головете разделят мачовете, надявам се утре да вкараме такива".

Вяра в успеха

"Естествено, че вярвам и се надявам. Има мачове, в които го показваме и резултатът е налице. Има мачове, които допускаме грешки и чисто психологически има нестабилност. Сигурен съм, че утре ще се представим добре. Естествено, за нас всеки мач е важен. Утре е репетиция за това което ни предстои, трябва да сверим докъде сме стигнали като развитие".

Щастливият Петев

"Не съм бил пред Вас (бел. ред. журналистите) никога намръщен. Принципно няма нещо специално, но винаги съм се стремял с поведението си да Ви покажа уважение", завърши специалистът.

Наставникът на Аякс - Морис Стайн, заяви, че момчетата му няма да подценят Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички