"Бих си избрал по-слаб съперник от Аякс": Звезда на Лудогорец не е щастлив от опонента в Лига Европа


"Бих си избрал по-слаб съперник от Аякс": Звезда на Лудогорец не е щастлив от опонента в Лига Европа
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

4482 0

Полузащитникът на Лудогорец Якуб Пьотровски бе щастлив след разгромния успех с 5:1 над Астана. Така "орлите" обърнаха развоя след 1:2 в Казахстан и продължиха към плейофите за влизане в групите на Лига Европа след общ резултат 6:3.

Както е ясно, там съперник за разградчани ще бъде нидерланският колос Аякс. Пьотровски призна, че ако можеше да избира, би искал друг съперник. Халфът сподели още, че за първи път в живота си вкарва два гола в един мач и е щастлив от този факт.

"Много съм щастлив, че успях да помогна на отбора и че се класирахме за плейофите. За първи път в живота си вкарвам два гола в един мач, но по-щастлив съм, че помогнах на отбора. Мисля, че имахме контрол над мача и през първото полувреме. Имаха едно центриране и вкараха един гол.

В крайна сметка през второто полувреме подобрихме представянето си във финалната третира, демонстрирахме самочувствие. Вкарахме много бързи голове на старта на второто полувреме и това ни помогна. Бяхме наясно, че няма да е лесно. Като цяло, усещах, че контролираме случващото се.

Ако питате мен, бих си избрал по-слаб съперник от Аякс. Ще трябва да дадем най-доброто от нас, изправяме се срещу голямо име в европейския футбол" - сподели Пьотровски пред "Диема спорт". Вижте как Лудогорец изпепели Астана и изравни най-голямата си победа в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички