Остро изказване на Артуро Видал вбеси шефовете на Интер до краен предел


Остро изказване на Артуро Видал вбеси шефовете на Интер до краен предел
Снимка: Getty Images/Guliver

1385 0

В италианския гранд Интер са бесни на футболиста си Артуро Видал след последното му интервю, в което той заяви, че се надява скоро да играе за Фламенго, пише La Gazzetta dello Sport. Чилийският национал не взе участие във вчерашната тренировка заради настинка.

Той се оплака и от липсата на игрово време. “Промених прическата си, за да може треньорът да ме вижда малко повече, тъй като досега не съм играл в много от мачовете“, каза Видал. Директорите на Интер не са останали доволни от думите му, но и от момента на интервюто, тъй като отборът е изправен пред най-трудната част от сезона.

От клуба обмислят да наложат глоба на опитния полузащитник, но е възможно да се въздържат от това да предприемат действия, тъй като в края на кампанията е твърде вероятно да се разделят с чилийския национал. Интер има клауза да прекрати договора на Видал през лятото, като му изплати 4 млн. евро и по този начин да спести 5,5 млн. евро от последната му година в тима.

Треньорът на Интер Симоне Индзаги призова играчите си да реагират на слабата си форма напоследък, заради която загубиха първото място в класирането на Серия А. В момента “нерадзурите“ заемат трето място в класирането на четири точки от първия Милан, след като едва избегнаха загуба в последните секунди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички