Два гранда не спират да спорят за звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей?


Два гранда не спират да спорят за звездата на Лудогорец Бърнард Текпетей?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2564 0

Борбата за привличането на една от звездите на Лудогорец - Бърнард Текпетей, въпреки затишето, е далеч от приключила. Към фланговия състезател има сериозен интерес, а най-настоятелни са два гранда.

Идеалният заместник?

Белгийските медии съобщават, че местният Андерлехт е готов да се раздели с немалка сума за ганайския нападател. Той бива спряган за заместник на Франсис Амузу, който от своя страна пък е силно желан от френския Ница.

Твърди се, че клубът е отхвърлил предложение от 10 млн. евро за правата на своята звезда. Нова, подобрена оферта обаче е вече факт, а въпреки отказите, се очаква двете страни почти сигурно да се разделят по време на летния трансферен прозорец.

Авторитетното издание "Transfermarkt" оценява Текпетей на приблизително 5 млн. евро. Именно толкова се твърди, че е и желаната сума от разградчани.

Конкуренцията

Андерлехт ще трябва да се примири и да извади желаните пари, тъй като далеч не е единственият на опашката за играча на "орлите". В хърватските футболни среди също се разпространява новината, че Динамо Загреб следи изкъсо крилото. Клубът вече има един опит да привлече бързоногия ганаец в края на зимния трансферен прозорец, който завърши без успех.

Самият Текпетей не крие, че не планира да прекара цялата си кариера на "Хювефарма Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички