Бернард Текпетей призна, че иска да напусне Лудогорец и обясни: Ако клуб като Арсенал или Тотнъм се обади...


Бернард Текпетей призна, че иска да напусне Лудогорец и обясни: Ако клуб като Арсенал или Тотнъм се обади...
Снимка: Ludogorets.com

4053 0

Един от най-добрите футболисти на Лудогорец - Бернард Текпетей, даде интервю пред "Joy Sports", в което призна, че със сигурност иска ново предизвикателство в своята кариера и заяви, че, въпреки че е фен на Манчестър Юнайтед, не би отказал евентуални оферти от клубове като Тотнъм и Арсенал:

*25-годишният ганаец е в Разград от лятото на 2020 година и до момента се е отчел с 24 гола и 26 асистенции в общо 109 мача във всички турнири!

"Клубът (б.р. - Лудогорец) се опитва да направи всичко, за да бъда щастлив и да остана. Аз пък се опитвам да бъда търпелив, защото имам много оферти, но не аз съм този, който решава. Ще видим какво ще се случи през следващите четири месеца или през следващия трансферен прозорец. Със сигурност бих искал да опитам ново предизвикателство", обясни Текпетей пред изданието.

"Искам да сe видя да играя в Англия или в което и да е от Топ 5 първенствата, дори и ако трябва да се върна в Германия", допълни крилото, което има престои в Шалке 04, Падерборн и Фортуна Дюселдолф.

"Като по-млад бях фен на Манчестър Юнайтед, но това не означава, че ако клуб като Арсенал или Тотнъм се обади, няма да отида!", уточни Бернард Текпетей, който има договор с Лудогорец до лятото на 2024 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Реваншът на Лудогорец с Андерлехт ще бъде ръководен от известен рефер от Германия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички