Александър Тунчев: Защо е необходимо да помагат на Лудогорец? Трудно се играе срещу трима повече


Александър Тунчев: Защо е необходимо да помагат на Лудогорец? Трудно се играе срещу трима повече
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6991 0

Виждащият се като победител Арда допусна обрат и поражение от Лудогорец в домакинския си мач срещу "орлите" от 26-ия кръг на Първа лига. Кърджалии водеха в резултата до 77-ата минута, когато Игор Тиаго изравни резултата. Малко по-късно отново той донесе победата на гостите.

След края на срещата треньорът на Арда - Александър Тунчев, сподели разочарованието си от съдийските отсъждания в ущърб на своя тим. Освен спорните решения на реферите, специалистът отличи негативно и програмата на своя отбор спрямо тази на съперника.

"Допуснахме 2 гола. Като ги гледам сега, наистина можеше да противодействаме по по-добър начин. Гледахме, говорихме същите неща, но допуснахме грешка", призна Александър Тунчев и продължи.

"Защо е необходимо да се помага на Лудогорец"?

"Сложиха ни да играем за Купата в сряда, после в понеделник. Лудогорец ги сложиха в събота и имаха време да се възстановят. Може да ме накажат, но трудно се играе с още трима души срещу теб. Идентични ситуации за тях отсъждат, за нас не. Съдията направи така, че да изнерви мача, няма нужда да ми обяснява противното.

Наистина сгрешихме, но защо е необходимо някой да помага на Лудогорец, който е добър отбор. Смисълът е по-добрият да победи. Нямам идея кой и по какъв начин ще ни свири следващия мач, но се борим за положително класиране. Ако не, ще гоним седмото място. С подобни отсъждания се обезсмисля работата ни", завърши Александър Тунчев.

Треньорът на разградчани - Ивайло Петев, пък раздели мача с кърджалии на две части

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички