Само в SportLive! Владимир Манчев: ЦСКА ще стане шампион, може да се превърне в хегемон! На Лудогорец им омръзна, а им стана и скучно


Само в SportLive! Владимир Манчев: ЦСКА ще стане шампион, може да се превърне в хегемон! На Лудогорец им омръзна, а им стана и скучно
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5664 0

Пред ЦСКА се открива голяма възможност най-накрая да сложи край на тоталната хегемония на Лудогорец в България. Разградчани станаха шампиони на страната в рекордните 11 поредни сезона.

В момента шампионатът вече навлиза в решителните мачове от редовния сезон, а след това предстоят и ключовите за битката за титлата плейофи. Армейците имат поддържат преднината си от 4 точки пред „орлите“.

SportLive.bg потърси мнението на бившия нападател и помощник-треньор на „червените“ Владимир Манчев за шансовете 31-кратните шампиони отново да стъпят на върха у нас.

Ето какво сподели той пред медията ни по темата: 

-Г-н Манчев, ще успее ли ЦСКА да се пребори за титлата през този сезон?

- Смятам, че ще го постигне, защото виждам динамиката на отбора. Забелязвам един отбор, който наистина се бори, за да постигне тази цел.  А това много важно. Когато имаш някаква цел, трябва да виждаш единомислие и увереност в отбора и играчите, а и като цяло и в ръководството, и привържениците. На този етап поне аз го забелязвам в решителната фаза от първенството, в която вече навлизаме.

-Да разбираме, че най-накрая е дошло време да се сложи край на тоталната хегемония на Лудогорец?

- Според мен и на тях им омръзна. Време е да отстъпят и те малко на някой друг да спечели титлата, защото почва да става скучно.

А няма по-добър избор от ЦСКА. Като по-добър отбор защо ЦСКА да не стане шампион през този сезон? А защо не ЦСКА да направи и поредица от титли, което не отива на отбор от ранга на ЦСКА  толкова време да няма титла!?

Вижте първата част от интервюто с Владимир Манчев.

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички