Петев след титлата: Този път беше много трудно


Петев след титлата: Този път беше много трудно
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1985 0

Ивайло Петев беше щастлив, че Лудогорец успя да обърне развоя на титлата и в последните два кръга да изпревари ЦСКА и да се поздрави със званието "шампион" за 12-ти пореден път. 

Поздрав към Домусчиеви след титлата

Преди да говори за драматичния мач във Варна и за представянето на собствените си футболисти, Петев реши първо да поздрави собствениците на отбора - Кирил и Георги Домусчиеви, които до момента не са изпуснали нито една титла, откакто са в Първа лига. 

"Искам да благодаря на нашите собственици - Кирил и Георги Домусчиеви, за доверието, което ми дадоха в труден момент за Лудогорец. Най-важното за нас бе да спечелим шампионата. Честитя на всички в клуба, това е 12-а поредна титла.

"Радвам се, че много бързо излязохме от трудната ситуация. Честитя на момчетата, които във всяка една тренировка искаха да се подобряват, напълно заслужихме шампионската титла, свършиха си работата по най-добрия начин", каза Петев пред "Диема спорт". 

Най-трудната титла? 

Петев призна, че пътят към златните медали е бил изключително сложен през тази година, а колективът е бил в основата за извоюваната титла. 

"При всички положения този път бе много трудно. Нашата работа, на треньорите, е такава, че да се адаптираме и да извлечем най-доброто от играчите. Направихме много добър колектив. Беше много трудно, тежки мачове, много обрати, в очите се виждаше, че играчите искаха да печелят.

Естествено, че трябва да изглеждаме много по-добре. Най-важното за мен е мотивацията на момчетата на тренировките. Знаете, че Тиаго ни напуска, трябва да вземем някого на неговата позиция. Трябва ни конкуренция, ще вземем играчи на още позиции, трябва да реагираме, няма много време. Времето за подготовка  също е малко", каза още Петев преди да се върне към празнуването на титлата. 

Както е известно, почивката за тима от Разград ще е много кратка, тъй като трябва да започне подготовката за Шампионска лига. Отборът за 12-ти пореден път ще атакува груповата фаза на турнира, като досега успя два пъти да влезе там. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички