Илиан Илиев: Не ни достигна да играем по-смело! Нямам обяснение защо бяхме по-сковани от Лудогорец


Илиан Илиев: Не ни достигна да играем по-смело! Нямам обяснение защо бяхме по-сковани от Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1907 0

Треньорът на Черно море  Илиан Илиев говори след края на мача срещу Лудогорец, загубен с 0:1. Успехът на стадион „Тича“ короняса разградчани за 12-ти пореден път като шампион на България.

МНЕНИЕТО НА ИЛИЕВ

"Не ни достигна да играем по-смело. Да се лимитираме да играем в защита и да чакаме равен - не се получи, не са били и такива указанията. Играхме с по-различна схема за повече сигурност в полузащитата. Играхме прекалено респектирани. Вместо Лудогорец да бяха по-сковани, ние бяхме. Накрая се събудихме - последните минути. Повече стихийно, отколкото игрово", започна коментара си Илиев.

"Опитахме се, мисля, че можем повече в офанзивен план. Естествено, че можеше да сме по-нагоре в класирането. Повратният момент бе с Левски. Падна ни тонуса. И на загрявката видяхме, нямаше настроение. Съжаляваме, че Лудогорец ни вкара от статично положение, не трябва да го допускаме в такъв мач", продължи той.

ОСТАВА ЛИ НА "ТИЧА"?

"За сезона - мисля, че и за Купата се представихме добре, можехме и по-добре. В шестицата мачът с Левски се доближихме до начина, по който искаме да изглеждаме. В следващите мачове играхме под нивото. За съжаление, не задържахме нивото от мача с Левси и не успяхме да зарадваме феновете", анализира сезона на моряците специалистът.

"Имаме разговори с ръководството за продължаване на договора. Нямали сме време да седнем да говорим и да се завършат нещата. След такъв мач не се говори, разочарованието е голямо - не толкова от резултата, а от начина на игра. Не си обяснявам защо бяхме по-сковани от съперника. Твърде малко хора от нашия тим не бяха сковани. Твърде малко в офанзивен план. Феновете бяха прекрасни и ни подкрепяха дори и при недобрата ни игра", засегна темата и с изтичащия му договор с клуба.

ЗАСЛУЖЕНО ЛИ ЛУДОГОРЕЦ Е ШАМПИОН?

"Не са мой работи да казвам дали Лудогорец е заслужен шампион. Каквото и да кажа, винаги ще има интерпретации. Журналистите да правят анализи, ние си гледаме нашите отбори", завърши Илиев.

ВИЖТЕ ТУК РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА, РЕШИЛ ШАМПИОНА ПРЕЗ ТОЗИ СЕЗОН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички