Десподов: Не съм предател, никой от ЦСКА не ме търсил


Десподов: Не съм предател, никой от ЦСКА не ме търсил
Снимка: БГНЕС

2752 0

Кирил Десподов бе представен официално като играч на Лудогорец. На пресконференцията бе засегната и темата с ЦСКА, след като  феновете на "червените" реагираха много остро на трансфера. Десподов сподели, че никой от "Армията" не го е търсил и не се чувства като предател.

"За мен ЦСКА винаги ще остане нещо специално. Аз съм играл три години в ЦСКА. Тази емоция, която са ми дали феновете и отношението на клуба към мен, никога няма да бъде забравена от мен. Не е приятна ситуацията, която стана през последните дни. Имаше много омраза и обиди от страна на феновете, но донякъде ги разбирам. Тази ситуация се случва в целия свят във футбола. Не съм първият, няма да бъда и последният. Всички години, които съм играл за ЦСКА е било със сърце и емоция", заяви Десподов. 

"Нормално е да има такава реакция от страна на феновете, защото те не обичат Лудогорец.  Не се движа с охрана. Аз съм професионалист. Трябва да затворим тази тема за ЦСКА. Мен никой от ЦСКА не ме потърси да ме попита дали бих желал да се върна в ЦСКА. Няма как да говорим за предателство. Не съм предал никой. Искам да затворим тази тема", допълни крилото. А как Лудогорец успя да се стигне до трансфера на Десподов - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички