Ето как Лудогорец се добра до Кирил Десподов


Ето как Лудогорец се добра до Кирил Десподов
Снимка: Фейсбук

13015 0

 

Една от най-изненадващите сделки за последния ден от трансферния прозорец е факт. Българският национал и бивш играч на ЦСКА - Кирил Десподов, ще играе за Лудогорец.
Първоначално информацията се появи в италианските медии, а dsport потвърди, че той ще стане част от състава на български шампион като преотстъпен от Каляри. Разговорите между двата клуба се развиха в последните няколко часа и в крайна сметка двете страни де договориха за преотстъпване за срок от една година.
Десподов също си е договорил личните условия с Лудогорец. В момента футболистът е част от националния отбор и е на лагер преди мачовете. Очаква се в следващите няколко часа той да бъде официално представен в Лудогорец. А наскоро дори се появи информация, според която Кирил Десподов е искан от италиански гранд - Интер.

Бившата звезда на ЦСКА Кирил Десподов официално премина под наем за един сезон в българския шампион Лудогорец. Един от най-неочакваните трансфери през това лято стана факт броени минути преди затварянето на летния прозорец, с което зарадва феновете на "орлите" и разочарова привържениците на "армейците".

Според информации на SportLive, ръководството на Лудогорец е следило ситуацията около Десподов в последните няколко дни, за да прецени дали може да се намеси в надпреварата за подписа му. В понеделник следобед Лудогорец е предложил 500 хиляди евро на Каляри за наема, както и заплата от 40 хил. евро на Десподов, научи нашата медия.

Тази оферта веднага е била приета от Десподов. В сделката има заложена клауза за откупуване, чиято стойност все още не е известна. Според информациите, Лудогорец е предложил два пъти по-високи параметри от тези на АЕК, който също бе близо до трансфера. Гръцкият гранд е отправил оферта от 250 хил. евро за наема и 20 хил. евро заплата за Десподов.

Преди няколко дни се появиха информации, че Десподов дори може да заиграе в италианския гранд Интер (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички