Дерменджиев: С мен отборът се надиграва с Реал, Ливърпул, ПСЖ и Арсенал - трябва да играем с такива тимове


Дерменджиев: С мен отборът се надиграва с Реал, Ливърпул, ПСЖ и Арсенал - трябва да играем с такива тимове
Снимка: Getty Images/Guliver

5085 0

Новият старши-треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев, сподели мнението си от двубоя срещу Фенербахче, приключил при резултат 3:1 в полза на домакините от Турция. Той отново призна класата на съперника, но и заяви, че очаква от "орлите" да се надиграват с най-добрите.

"Фенербахче е много добър отбор, но знаете, че съм максималист и така сме постигнали тези резултати. Мислех, че можем да направим по-добър резултат. Отборът ме интересува психологически. Когато мачът е свършил и има един резултат - останалото не ме интересува.

Загубихме за головете. Вие сте били на много мачове, включително на Лудогорец. Знаете в по-силните години срещу Реал, Ливърпул, ПСЖ или Арсенал - с мен отборът се е надигравал на база качествата на съперника. Това е допринасяло за развитието на отбора. Играчите трябва да играят срещу такива отбори. Съжалявам, че головете са три, два. Това е футболът, свършва мачът и край!

Доволен съм, че в този мач играчите показаха много добър интелект. За мен е много важно и заради това мисля, че отборът може да израсне. Поздравления за Фенербахче и това, което прави. Поздравления за свършеното от него" - сподели той пред "Макс спорт".

Вижте повече за достойното представяне на Лудогорец срещу Фенербахче и как продължи суперсерията на турците (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички