10 години по-късно: Петев може да изхвърчи от Лудогорец по познат сценарий


10 години по-късно: Петев може да изхвърчи от Лудогорец по познат сценарий
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2815 0

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев може да напусне клуба доста скоро след като се завърна в него. Това ще се случи, ако "орлите" отпаднат рано-рано от квалификациите за Шампионска лига, пише "Тема спорт".

Българският шампион загуби с 0:2 първия си мач срещу косовския Балкани, като бе надигран по всички показатели. След този резултат в Прищина шансовете разградчани да отпаднат още в първи квалификационен кръг съществуват. Реваншът е на 19 юли, сряда, от 21:00 часа.

 

Преди това обаче Лудогорец започва участието си в новия сезон в Първа лига. Това ще се случи в петък, когато тимът гостува на Крумовград в Пловдив.

Изданието припомня, че първото уволнение на Петев от клуба се случи след поражение на старта на евротурнирите, последвано от същия резултат и в първенството ни. На 17 юли 2013 г. "зелените" паднаха с 1:2 от Слован (Братислава) в гостуване, а 3 дни по-късно отстъпиха с 0:1 от Любимец у нас.

Тогава на неговото място застана Стойчо Стоев, който изведе "орлите" до осминафинал в Лига Европа. При завръщането от Косово Петев обяви, че случилото се там е срам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички