Лудогорец иска недисциплиниран бразилец от Португалия, конкурира се с китайци


Лудогорец иска недисциплиниран бразилец от Португалия, конкурира се с китайци
Снимка: БГНЕС

3302 0

Нападателят Андре Кловис, футболист на португалския втородивизионен Академико Визеу, е трансферна цел на Лудогорец. Той обаче може и да се размине с Разград, тъй като има оферта и от Китай, пише сайтът maisfutebol.iol.pt.

25-годишният бразилец, който е в Португалия от 2017 година, стана голмайстор на португалската Лига II с 28 попадения, а освен това логично беше избран и за Играч на сезона.

Много португалски медии обаче твърдят, че футболистът не е започнал подготовка, тъй като иска Академико Визеу да го продаде. Клубът потвърди в изявление, че той не се е появил до момента в предсезонните тренировки.

"Играчът има трудов договор с Aкадемико до 2026 година и в момента е под дисциплинарната юрисдикция в резултат на непрекъснато нарушение на трудовите си задължения", се казва в прессъобщението, публикувано в медиите.

По-рано в туитър портал за трансфери се появи информация, че клубът няма проблем да го продаде на Лудогорец, но цената му е 3 милиона евро. Българите били склонни да дадат два милиона от европейската валута, което сложило край на преговорите към момента. Лудогорец следи и украински национал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички