Дамбраускас говори за бъдещето на Кирил Десподов в Лудогорец


Дамбраускас говори за бъдещето на Кирил Десподов в Лудогорец
Снимка: https://ludogorets.com/

1652 0

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори открито с фенове на "орлите" чрез социалните мрежи, като треньорът се опита да отговори на максимален брой въпроси.

Литовецът коментира състоянието на нападателя Ихинио Марин, който получи ужасна контузия при визита на шампиона на Монтана, а специалистът потвърди, че испанецът навярно няма да играе през този сезон с екипа на разградчани.

Дамбраускас също така акцентира и за футболистите, които играят под наем на "Хювефарма Арена", като отчете най-сериозно Кирил Десподов и Бърнард Текпетей.

"Трудно е да се каже когато Ихинио Марин ще е готов за игра. Мисля, че е почти невъзможно да го видим на терена до края на сезона. По-вероятно е да го видим в началото на следващия сезон", разкри Дамбраускас пред феновете.

"Малко е рано да говоря за бъдещето на играчите под наем. Ситуацията с Кирил Десподов не е ясна. Текпетей има малко по-дълго споразумение с клуба, но в момента, в който бъде решено това, клубът ще ви уведоми", констатира спецът. Анализ на предстоящия дуел на Лудогорец за Купата на България срещу ЦСКА, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички