Светослав Дяков от Лудогорец няма да спира с футбола поне още една година


Светослав Дяков от Лудогорец няма да спира с футбола поне още една година

1391 0

Футболистът на Лудогорец Светослав Дяков даде интервю пред официалния сайт на клуба. В него той коментира предстоящия мач с ЦСКА за Купата на България, треньорът Дамбраускас и бъдещето пред "зелените":

ЗА ЦСКА и Купата

"Контузията ми отшумя. Напълно съм готов да помогна на отбора още в мача с ЦСКА-София. Надявам се да се подготвим добре за двубоите в този турнир. Тази година ни се иска да спечелим и Купата на България".

Работата на Дамбраускас

"С течение на времето Дамбраускас ще наложи идеите си и ще изглеждаме все по-добре. Харесвам стила на работа на Валдас. Има много хубави идеи. С този треньор ни чакат добри времена. Но дано имаме и късмет. Отборът все още е далеч от десетата титла. Имаме да изиграем доста мачове. Не трябва да подценяваме никого. Докато не си осигурим титлата, не трябва да намаляваме оборотите".

За бъдещето пред тима

"Вярвам, че Лудогорец отново ще играе в Шампионската лига. Това е целта, към която трябва да се стремим. Програма минимум трябва да бъде влизане в групите на Лига Европа. Това няма да бъде последната ми година като футболист. Дай Боже да се опазя от контузии", заяви още 36-годишният футболист.

Кой играч на ЦСКА пък попадна в любопитна класация на Острова, можете да разберете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички