Поверяват ЦСКА - Лудогорец на Георги Кабаков


Поверяват ЦСКА - Лудогорец на Георги Кабаков
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

1508 0

Георги Кабаков ще ръководи един от двата полуфинални мача за Купата на България между ЦСКА и Лудогорец, твърди "Тема Спорт". Съдийската комисия вече е взела решение той да получи наряд за ожесточения сблъсък между двата враждуващи клуба, но тепърва ще стане ясно дали ще свири първата среща на "Армията" или реванша в Разград седмица по-късно.

Кабаков все още е под карантина, след като даде положителен тест за COVID-19 преди 11 дни. Пловдивчанинът обаче вече се чувства добре и тренира от няколко дни, а карантината му изтича в края на месеца.

Най-високо котиращият се на международната сцена роден арбитър ръководи мача между ЦСКА и Лудогорец в началото на първенството, завършил 2:2 на "Армията". Тогава той не отсъди чиста дузпа за "червените" за нарушение на Козмин Моци, а след края на двубоя от лагера на домакините изразиха сериозни претенции към съдийството му.

Едно е сигурно - Драгомир Драганов и Станислав Тодоров твърдо отпадат от сметките за първия полуфинал. Двамата получиха наряди за последните шампионатни мачове на ЦСКА и Лудогорец, което автоматично ги вади от опциите за двубоя на 7 април в Борисовата градина. 

Междувременно стана ясно, че играчите на ЦСКА ги очаква солидна премия при победа за Купата на България (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички