Основен играч на Лудогорец настоява да напусне, казусът около него се заплита още повече


Основен играч на Лудогорец настоява да напусне, казусът около него се заплита още повече
Снимка: Lap.bg

3031 0

Продължава да е неясна ситуацията с халфа на Лудогорец Каули и дали той ще остане в разградския клуб. Той е сред основните играчи в състава на Анте Шимунджа, но по време на при контролите срещу Хановер и Заглембе Любин не взе участие.

Причината е, че Каули настоява да се раздели с разградчани, като бъде продаден. Оферта за халфа има от гръцкия Панатинайкос, но българският клуб не е доволен от предложената сума, информира "Тема спорт". Цената, искана от Лудогорец, е готов да плати южнокорейският Чонбук, но Каули не е съгласен да отиде там. И по този начин  продължава да е неясно неговото бъдеще и дали изобщо ще се стигне до компромис от някоя страна.

През есента той участва в 16 шампионатни мача, в които вкара 5 гола. Игра и в 12 срещи в евротурнирите, в които се разписа два пъти. До момента Лудогорец не успява да намери негов заместник. Вариант бе Висенте Таборда от Бока Хуниорс, но аржентинският гранд отхвърли първата оферта за правата на играча.

Припомняме, че и Рик Джонатан получи много тежка травма и ще е аут за дълго време. По всяка вероятност шампионите ще търсят и негов заместник. Също така "орлите" искат да вземат и бек на мястото на продадения в Баия Сисиньо. В момента те преговарят за Гонсало Авива Кордон-Пипа, който е собственост на Олимпиакос, а опция е още Алекс Виго от Ривър Плейт.

Новото попълнение на тима Франко Русо пък затрупа с комплименти българското първенство - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички