Бившият "орел" Марселиньо прогнозира: Лудогорец ще направи голям мач и ще спечели


Бившият "орел" Марселиньо прогнозира: Лудогорец ще направи голям мач и ще спечели
Снимка: Lap.bg

1172 0

Бившият футболист на Лудогорец Марселиньо даде интервю пред "Мач Телеграф" в часовете преди домакинството на "орлите" срещу Нордселанд от последния кръг на груповата фаза в Лига на конференциите.

Тимът на Георги Дерменджиев се нуждае от победа на "Хювефарма Арена", за да си гарантира на 100% участие в Европа и напролет.

"Мачът в Дания беше много гаден - 1:7! Нямаше нито един човек, който да играе в Дания. Тази загуба не е добра за клуба, за отбора. Нордселанд играят добре, вкарват 7 гола. Но от друга страна това е футбол. Горе главата, тогава казах на всички. Мислете за бъдещето. Всички трябва да анализират грешките. Да гледат нагоре, да спечелят другия мач", призова 39-годишният бразилец, а след това прогнозира:

"На реванша Лудогорец ще направи голям мач и ще спечели. Онзи двубой в Дания е в историята и няма как да се стои с този резултат на главата. Лудогорец трябва да спечели!".

Марселиньо коментира накратко и случилото се на стадион "Българска армия" на 10-и декември: "Лудогорец е голям отбор. Винаги има силен състав с класни футболисти. Всички гледахме мача срещу ЦСКА и видяхте какъв беше резултатът. Това дерби, особено в София, е много трудно. Но Лудогорец направи голяма работа на "Армията"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След 7:1 в първия мач: Нордселанд започна пропадане в шампионата, а Лудогорец "лети"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички