Страшен хаос: Паяжина от неяснота - Лудогорец хем фаворит, хем аутсайдер в Лигата на конференциите


Страшен хаос: Паяжина от неяснота - Лудогорец хем фаворит, хем аутсайдер в Лигата на конференциите
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и Официален сайт на Лудогорец

20898 0

Българският шампион Лудогорец излиза в съдбоносен сблъсък с Нордселанд на "Хювефарма Арена" в Разград. Преди дуела ситуацията е следната: датчаните са лидер с 10 точки, "орлите" и Фенербахче са с по 9 (но българският отбор е с по-добра голова разлика от -1 срещу -2 за турския отбор), а последен е Спартак Търнава с едва един пункт.

Получава се обаче огромен хаос според специалисти и анализатори, а това пренася интересни закономерности в платформата за онлайн спортни залози efbet. Лудогорец е фаворит срещу Нордселанд, Фенербахче категоричен такъв срещу Спартак Търнава, но ако и двата отбора спечелят, датчаните отпадат. Въпреки това именно те са фаворит за първото място в групата, но пък и Лудогорец, и Фенербахче са с по-добри шансове за трофея.

Лудогорец е с по-добри шансове от Нордселанд за победа

Коефициентът на efbet за това Нордселанд да спечели групата е 1,99, докато ставката това да стори Лудогорец е 2,60. При равенство между тях и успех за Фенербахче турският тим я печели, но все пак той остава с най-малки шансове - коефициент от 5,40.

"Орлите" са в чудесна форма и са спечелили 10 от последните си 11 мача във всички турнири. Освен това тимът се справи успешно в другите си две домакинства в групата, като победи без да допуска попадения и при обща голова разлика 6:0. Нордселанд почти със сигурност изпуска титлата в Дания, така че се концентрира в Европа, където има нужда само от равенство. Това е и единственият тим в групата, който е непобеден. Той нанесе и най-срамната загуба в историята на Лудогорец при първата им среща - 7:1.

Нордселанд е отборът в тази фаза от Лигата на конференциите, които е вкарал най-много попадения - 17. Головете за Лудогорец в надпреварата пък идват през второто полувреме. Цели 8 от последните им 10 попадения са именно през втората част.

Коефициентът на efbet за това българският отбор да си отмъсти за първия мач и да си гарантира участие напред в турнира, като победи, е 2,50. Ставката пък за нов триумф в полза на датчаните е 2,95, докато пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,85. Те се изправят един срещу друг днес (14.12) от 19:45 часа. От толкова е и двубоят между Фенербахче и Спартак Търнава. Домакините от Турция са абсолютен фаворит и ставката за техен успех е 1,14.

Може ли Лудогорец да спечели Лигата на конференциите?

Много интересна е ситуацията и при фаворитите за трофея, тъй като само четири тима са с по-слаби шансове за него в сравнение с Нордселанд. Коефициентът на efbet за подобна развръзка е 90,00. В същото време, въпреки че датчаните са с най-добър шанс за спечелване на групата, което значи отпадане за Лудогорец или Фенербахче, и българският тим, и турският са с много по-ниски ставки за трофея. При "орлите" тя е 45,00, а при "фенерите" - 14,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички