Преди Лудогорец: Най-голямото име на Андерлехт Ян Вертонген показа голямо самочувствие


Преди Лудогорец: Най-голямото име на Андерлехт Ян Вертонген показа голямо самочувствие
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

3577 0

Големият лидер и безспорно най-популярното име на Андерлехт Ян Вертонген говори малко на пресконференцията преди сблъсъка с Лудогорец в Лигата на конференциите. Както е известно, първата среща завърши при успех с минималното 1:0 за "орлите" в Разград.

"Поне играя по-добре вече (бел. ред. след Световното). Физически и психически се чувствам много по-добре. Дали мога да стана белгийският Киелини? Той е спечелил някои много важни трофеи на неговата възраст. Аз все още се чувствам много добре.

Мисля, че играх добре в Катар. Хората казваха, че съм твърде стар и това постави напрежение върху мен. Никога не е приятно да чуеш нещо такова, но аз не играя, за да доказвам нещо. Не мисля за минали мачове. Исках да продължа приключението с националния, но може би не е толкова лошо, че завърши така. Имаше нужда от промяна" - сподели той и се насочи към мача с "орлите".

"Имаме страхотна група от футболисти с много позитивен треньор, който прави играчите "гладни". Освен това има положителен ефект върху мен. Имаме повече стабилност, откакто играем с четирима в отбрана. Имаме футболистите за това.

Научих много от Яп Стам в Амстердам. Опитвам да върна услугата на младите играчи в Андерлехт" - сподели още бившият футболист на Тотнъм, след което заля с похвали и младия Дзено Дебаст. 

Най-добрият български футболист за 2022-ра година Кирил Десподов пък посочи какво трябва да стори Лудогорец срещу Андерлехт, за да продължи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички