Анте Шимунджа каза как феновете на Лудогорец ще се събудят и ще напълнят стадиона в Разград


Анте Шимунджа каза как феновете на Лудогорец ще се събудят и ще напълнят стадиона в Разград
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3178 0

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа говори на пресконференция преди старта на лятната подготовка на родния хегемон. Той обяви, че разградчани не спират да се развиват. Словенският специалист изтъкна, че Разград е тих и спокоен град, но отборът трябва да ги събуди и те да напълнят стадиона.

"Националните ни състезатели ще се присъединят към отбора по различно време, защото всички играят различни мачове. Целият състав трябва да се събере заедно за подготовката в Австрия. Надявам се всички да се върнат здрави и да покажат голямо желание и мотивация за подготовката", заяви Шимунджа.

"Винаги сме търсили най-доброто решение за всички футболисти на отбора, за да намерим добър баланс. Целта ни е да бъдем на все по-добро ниво за участие в българското първенство и в европейските турнири", продължи той.

"Ние в Лудогорец не спим, а се опитваме постоянно да се развиваме. Това е най-важното - работим за бъдещето на отбора. Аз съм доволен от резултатите, но няма да останем тук. Постоянно мислим как да бъдем по-добри от миналия сезон, как да бъдем най-добри. Това, че имаме повече конкуренти, е по-добре за българския футбол. Аз съм обявил какви футболисти ми трябват, но сега не е времето да говорим за това", категоричен е словенският специалист.

"Аз съм от 5 месеца и половина тук. Разград е спокоен град, който дава много възможности за прогрес на отбора. Всичко е идеално организирано, клуб е много амбициозен и от нас се иска само да работим. Вярвам, че с представянето и резултатите си ще събудим феновете си и ще ги върнем на стадиона, защото имаме нужда от тяхната енергия", завърши Шимунджа.

А ето кой чуждестранен защитник си хареса Лудогорец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички