Подгласникът на ПСЖ през сезон 2021/22 пожела българския национал Доминик Янков?


Подгласникът на ПСЖ през сезон 2021/22 пожела българския национал Доминик Янков?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5074 0

Преди броени дни в медийното пространство се появиха информации, че три клуба от Франция проявяват силен интерес към футболиста на Лудогорец и националния отбор на България - Доминик Янков.

Твърдеше се, че тимовете на Ница, Лил и Брест са кандидатите за подписа на 21-годишния атакуващ полузащитник, но днес, 2 юни, към тях се присъедини и грандът Олимпик Марсилия - така твърди "FootMercato"! През сезон 2021/22 отборът завърши на второ място в класирането и на 15 точки зад звездния състав на ПСЖ.

Договорът на Янков с българския шампион изтича на 30 юни 2023 година и не е изключено ръководството на "орлите" да се съгласи да го продаде сега, за да не рискува да го изпусне без пари след 12 месеца. Порталът "Transfermarkt" определя цената на халфа на 1.5 милиона евро.

*През последната кампания Доминик Янков записа общо 42 мача за "зелените" във всички турнири, в които се отчете със 7 гола и 5 асистенции.

Вижте още: Емил Костадинов: В ЦСКА прозряха, че проблемите са в "кухнята" им

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички