Заформя се хаос около финала за Суперкупата на България между Лудогорец и Левски


Заформя се хаос около финала за Суперкупата на България между Лудогорец и Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6049 0

Тазгодишният финал за Купата на България премина през доста драми извън терена, след като до последно не бе на 100% сигурно на коя дата ще бъде проведен. В крайна сметка битката между Левски и ЦСКА се състоя на 15 май, а след като "сините" я спечелиха, си осигуриха и още един мач за трофей - този за Суперкупата на България срещу шампиона Лудогорец...

Според първоначалните планове, тази среща трябваше да се състои на 2 юли, но "Dsport" пише, че е твърде вероятно да има промяна! Причината за това е фактът, че "орлите" се прибират от лятна подготовка на 27 юни, а на 5 или 6 юли ще имат мач от квалификациите за групите на Шампионска лига.

В най-скоро време се очаква ръководството на Първа лига да обяви на коя дата започва новата кампания в родния шампионат, а успоредно с това да каже и кога ще се играе този финал за Суперкупата. 

С оглед на предстоящото Световно първенство в Катар, футболният график по целия свят ще бъде изключително гъст през сезон 2022/23!

Вижте още: 3 клуба от Елита на Франция следят офанзивен халф на Лудогорец!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички